Cybersecurity, toegangscontrole en meer!

Deep learning zal beginnen met het oplossen van domein specifieke problemen

Uiteraard heeft vrijwel iedereen gehoord van kunstmatige intelligentie (AI). Echter, veel mensen denken dat kunstmatige intelligentie algoritmen kan creëren op basis van geleerde acties. Maar dit is eenvoudigweg nog niet mogelijk.
Als we een stapje terug doen van de hype, beginnen data science en machine learning nu wel echte resultaten te leveren. Een van de meest veelbelovende technieken is gecontroleerd deep learning, waarbij grote hoeveelheden afbeeldingen worden gebruikt die door mensen zijn geclassificeerd om  beeldinhoud te kunnen differentiëren.

Een voorbeeld hiervan is een automatisch kentekenherkenningssysteem (ALPR) dat valse metingen minimaliseert door het verschil te leren tussen een verkeersbord en een kenteken. Een ander voorbeeld is het onderscheiden van een auto van een vrachtwagen zonder regels te hoeven definiëren over de verschillen tussen een auto en een vrachtwagen.

Deze domein specifieke ‘machine learning’ helpt bedrijven om bepaalde inefficiënties aan te pakken om zo de productiviteit verder te verhogen op basis van individuele behoeften.

Meer weten neem contact op met sales@videoguard.nl of bel met 085 – 041 05 10.