Cybersecurity, toegangscontrole en meer!

Lees deze tweede trend die we verwachten. De komende weken zullen er meer volgen!

Organisaties zullen op zoek gaan naar tools voor het monitoren van cyber security strategieën.

Bij het kiezen van een nieuwe beveiligingsoplossing besteden organisaties meer aandacht aan kenmerken van cyber security. Terwijl fabrikanten opletten en nieuwe cyberafweermechanismen toevoegen aan de producten, wordt het voor gebruikers steeds moeilijker om de veiligheid van hun eigen systemen te controleren.

Vaak is er geen eenvoudige manier om te zien of en hoe deze functies hun systeem beschermen. Daarom verwachten we dat meer fabrikanten de verantwoordelijkheid gaan om te zorgen dat bedrijven op elk gewenst moment de veerkracht van hun beveiligingssystemen kunnen controleren.

Het is niet genoeg om bedrijven alleen toegang te geven tot bepaalde functies. Fabrikanten moeten bedrijven ook helpen om deze afweermechanismen te gebruiken en de effectiviteit van hun strategieën te bewaken. Organisaties moeten in staat zijn om snel potentiële kwetsbaarheden te identificeren, of dat nu om verouderde apparaat firmware gaat of om ongewijzigde standaardwachtwoorden die cruciaal zijn voor de infrastructuur van apparaten.

Meer weten neem contact op met sales@videoguard.nl of bel met 085 – 041 05 10.