Bouw uw beveiligingssysteem op een sterke fundering

Als beveiligingssoftware en -apparaten de basis vormen van uw beveiligingsactiviteiten, zijn de ondersteunende servers en infrastructuur de ‘backbone’. En zonder een solide en betrouwbare range van apparatuur om op te bouwen, wordt het potentieel van uw systeem niet optimaal benut.

Streamvault is onze reeks oplossingen voor beveiligingsinfrastructuur. Het biedt een complete selectie van alles-in-één rackmount apparaten, opslag en werkstations om u te helpen bij het ontwerpen van een systeem dat matcht met uw visie. Streamvault vereenvoudigt ontwerp, implementatie en onderhoud, terwijl het tegelijkertijd betrouwbare prestaties levert en uw gegevens beschermt. Met de ondersteuning van ons Security Center platform effent Streamvault de weg naar uniforme beveiliging en zorgt het voor maximale efficiëntie voor langere tijd.

Uniforme beveiliging

Geen twee beveiligingssystemen zijn gelijk. Daarom is Streamvault ontworpen om flexibel, aanpasbaar en schaalbaar te zijn.
Met turn key alles-in-één oplossingen en rackmount apparaten, opslagoplossingen en werkstations die zijn ontworpen voor uniforme videobewaking en toegangscontrolesystemen, kan Streamvault altijd een goede oplossing garanderen.

Streamvault turn key oplossingen voor
beveiligingsinfrastructuur


Download de brochure Bekijk hier

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis