VideoGuard levert nu ook Hanwha Vision

Hanwha en Videoguard

Value Added Distributor VideoGuard breidt het assortiment camera’s uit met de modellen van Hanwha Vision. De apparatuur wordt ingezet om geavanceerde en veeleisende oplossingen te kunnen bieden met het beveiligingsplatform Security Center van Genetec.

Op de wereldmarkt is Hanwha Vision al een heel belangrijke speler. En ook de Benelux vormt voor de Zuid-Koreaanse fabrikant een snel groeiende markt. Ook VideoGuard ziet deze ontwikkeling. Beide bedrijven constateren dat er steeds meer vraag komt naar oplossingen met hardware van Hanwha en software van Genetec. Er is volgens Hanwha Vision dan ook duidelijk sprake van een bepaalde synergie die in heel veel landen goed werkt en die de bedrijven daarom ook in de Benelux willen uitrollen. De fabrikant ziet dat Genetec heel veel gevraagd wordt door Hanwha-gebruikers, terwijl andersom Genetec merkt dat heel veel klanten Hanwha-producten willen gebruiken. Daar komt bij dat de camera’s 100 procent NDAA-proof zijn en dus overal gebruikt mogen worden.

Vergaande integraties
Hanwha Vision levert een groot scala aan intelligente en multisensor-camera’s, waar ook een aantal interessante PTRZ modellen. Daarnaast is er een volledige integratie van de AI-features. Zo legt de Hanwha AI-camera bijvoorbeeld merk, model en kleur van een auto vast, waarna het voertuig in Genetec makkelijk opgezocht kan worden. Ook als de camera naar personen kijkt maakt de integratie met Genetec het makkelijk hierin te zoeken of slimme instellingen te maken. Van VideoGuard is bekend dat ze hun producten heel goed kennen, dat ze een hele mooie demoruimte hebben en dat ze echt engineering doen voor hun klanten. Daarnaast zijn er hele mooie toekomstplannen met hun nieuwe pand. Hanwha Vision ziet daar samen veel groeipotentieel. Hanwha Group behoort tot de 500 grootste bedrijven ter wereld met een jaarlijkse omzet van 60 miljard dollar, waarvan ruim 800 miljoen dollar in beveiligingssystemen.”

Meer resultaat in minder tijd
De combinatie van marktpotentieel en techniek gaf voor VideoGuard uiteindelijk de doorslag om Hanwha aan het assortiment toe te voegen. Hanwha Vision heeft veel producten die iets toevoegen, zoals installatiegemak en gebruikersgemak, en VideoGuard zoekt juist naar producten waarmee zij hun klanten kunnen ontlasten met producten die meer resultaat in minder tijd bieden. Andersom zoekt Hanwha Vision een partner die zijn producten echt begrijpt en kan implementeren.”

Wilt u meer informatie?
Neem dan vandaag nog contact op met ons via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510

Het laatste nieuws

Nieuwe DINION 7100i IR cameras

Nieuwe DINION 7100i IR cameras

03-05-2023

We zijn verheugd de DINION 7100i IR-camera's aan te kondigen. Deze nieuwe camera's bieden zonder uitzondering nauwkeurigheid, betrouwbare detectie over lange afstand, nauwkeurige classificatie, uitstekende prestaties bij weinig licht en waardevolle inzichten. Bekijk de introductievideo hier.

Support

End-of-life (EOL) aankondigingen

03-05-2023

Er zijn deze maand vier end-of-life-aankondigingen: FLEXIDOME IP 3000i IR FLEXIDOME inteox 7100i IR (OC) DINION inteox 7100i IR (OC) FLEXIDOME

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.