GENETEC SYNERGIS LICENTIES

Genetec is een pionier in de beveiligingsbranche, openbare veiligheidsindustrie en internationale aanbieder van oplossingen van wereldklasse op het gebied van IP-videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning (LPR). Toepasbaar voor markten als transport en logistiek, onderwijs, industrie en overheid.

Met het Security Center Synergis™-systeem verbetert u de beveiliging van uw organisatie en kunt u sneller reageren op incidenten en dreigingen, zonder dat uw bestaande investeringen in uw netwerk en beveiligingsapparatuur verloren gaan. Het Synergis-systeem bevat geavanceerde beveiligingsfuncties en ondersteunt steeds meer toegangscontroleapparaten van derden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw mensen en bedrijfsmiddelen optimaal zijn beschermd.

U kunt een account aanvragen om onze prijzen in te zien.
Met een persoonlijk account kunt u vervolgens inloggen.

Reeds een account?

Met kennis van o.a. infrastructuren, projectering, videomanagementsoftware, storage, werkplekinrichting, pre/after sales ondersteuning en trainings/opleidingstrajecten is VideoGuard beduidend meer dan een dozenschuiver. Ervaar het zelf…

U kunt bij VideoGuard terecht voor:

-IP Video
-Intelligente videomanagement oplossingen
-Innovatieve concepten
-Videoservers op maat gebouwd
-Invulling en ondersteuning van bestekken
-Totaaloplossingen
-Advisering en consultancy
-Installatie ondersteuning
-Onsite services
-Helpdesk ondersteuning
-After-sales
-Technische support op contractbasis.

Hieronder kunt u gebruik maken van de tabbladen om snel te zoeken door de Synergis licenties. 

Bekijk ook