GENETEC SECURITY CENTER LICENTIES

Genetec is een pionier in de beveiligingsbranche, openbare veiligheidsindustrie en internationale aanbieder van oplossingen van wereldklasse op het gebied van IP-videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning (LPR). Toepasbaar voor markten als transport en logistiek, onderwijs, industrie en overheid.

Security Center is het geünificeerde beveiligingsplatform van Genetec dat meerdere IP beveiligingssystemen bundelt in één intuïtieve interface en zodoende uw werkzaamheden vereenvoudigt. Van toegangscontrole, videobewaking en automatische nummerplaatherkenning tot communicatie, inbraakdetectie en analysefuncties: met Security Center houdt uw organisatie de regie in eigen handen dankzij een beter totaaloverzicht, geünificeerde opdrachten en bedieningsfuncties, en een  directe verbinding met de cloud.

Bekijk de verschillende onderdelen van het Security Center via onderstaande tabs 

Allesomvattende geünificeerde beveiliging

Security Center is het geünificeerde beveiligingsplatform van Genetec dat meerdere IP-beveiligingssystemen bundelt in één intuïtieve interface en zodoende uw werkzaamheden vereenvoudigt. Van toegangscontrole, videobewaking en automatische nummerplaatherkenning tot communicatie, inbraakdetectie en analysefuncties: met Security Center houdt uw organisatie de regie in eigen handen dankzij een beter totaaloverzicht, geünificeerde opdrachten en bedieningsfuncties, en een directe verbinding met de cloud.

Voordelen Security Center

 • Geünificeerd en efficiënt

  Neem afscheid van uw onafhankelijke systemen en maak optimaal gebruik van een geünificeerd overzicht van al uw beveiligingsinformatie. Met geconsolideerde bewaking, rapportage en een kaartgerichte benadering van beveiligingsbeheer stelt Security Center operators in staat om hun werk efficiënter te doen, betere beslissingen te nemen en sneller te reageren op incidenten.

 • Flexibel en schaalbaar

  Kies uit diverse modulaire toepassingen en bouw een systeem dat exact aansluit op uw unieke vereisten. Naast basisfuncties voor toegangscontrole, videobewaking, nummerplaatherkenning en communicatiebeheer biedt Security Center u diverse geavanceerde functies en plug-ins waarmee u kunt reageren op een constant veranderend risico- en dreigingslandschap.

 • Betrouwbaar en veilig

  Profiteer van de meest innovatieve mogelijkheden voor ononderbroken systeemtoegang, gegevensbescherming en privacy. Bent u verantwoordelijk voor de bescherming van mensen en cruciale bedrijfsmiddelen? Dan moet u kunnen vertrouwen op een platform dat altijd toegankelijk is en systeemonderbrekingen zoveel mogelijk beperkt. Een systeem dat bovendien uitgebreide beveiliging met een solide IT-basis biedt om onbevoegde toegang tot gevoelige gegevens te voorkomen.

Brochure

Klik op de button om de brochure van Security Center te bekijken.

Volledige toegangscontrole

Met het Security Center Synergis™-systeem verbetert u de beveiliging van uw organisatie en kunt u sneller reageren op incidenten en dreigingen, zonder dat uw bestaande investeringen in uw netwerk en beveiligingsapparatuur verloren gaan. Het Synergis-systeem bevat geavanceerde beveiligingsfuncties en ondersteunt steeds meer toegangscontroleapparaten van derden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw mensen en bedrijfsmiddelen optimaal zijn beschermd.

Visueel

Klik om te vergroten

Voordelen Synergis

 • Kies uw favoriete hardware voor toegangscontrole

  Het Synergis-systeem ondersteunt steeds meer populaire, niet-fabriekseigen toegangscontrolemodules en elektronische sloten. Zo weet u zeker dat uw investeringen in toegangscontrole zeer toekomstbestendig zijn.

  Organisaties kiezen zelf de hardware die het beste voorziet in hun veranderende behoeften, met onder andere ondersteuning voor controllers van HID Global, Mercury Security en Axis, plus elektronische sloten van Allegion, ASSA ABLOY, SALTO en SimonsVoss.  Aangezien het Genetec™-assortiment constant wordt uitgebreid, kunt u erop vertrouwen dat u altijd de allernieuwste toegangscontroletechnologie tot uw beschikking heeft.

 • Neem dreigingen onmiddellijk weg

  Met het Synergis-systeem kan uw organisatie vol vertrouwen reageren op fysieke en digitale dreigingen. Als reactie op mogelijk fysiek gevaar kunt u het gedrag van uw beveiligingssysteem in een handomdraai aanpassen. Dit is mogelijk dankzij de ingesloten functies voor dreigingsbeheer.

  Bescherm uw beveiligingssysteem tegen cyberdreigingen met end-to-end versleutelde communicatie voor software en hardware, veilige verificatie op basis van claims en digitale certificaten. Verder kunt u er dankzij de functies voor statuscontrole op vertrouwen dat uw systeem altijd optimaal presteert.

 • Krachtige beveiliging dankzij het juiste totaalbeeld

  Zorg dat uw beveiligingsoperators hun werk kunnen doen met een toekomstgerichte aanpak die toegangscontrole combineert met videobeelden, communicatiebeheer, inbraakdetectie en meer. Dankzij het geünificeerde platform van het Synergis-systeem worden uw workflows efficiënter en kunnen er meer processen worden geautomatiseerd.

  Operators zijn hierdoor minder tijd kwijt aan softwarebeheer en kunnen zich beter richten op hun cruciale taken. Organisaties met meerdere locaties kunnen het Synergis-systeem bovendien gebruiken om externe vestigingen op afstand te bewaken alsof deze deel uitmaken van één virtueel systeem, waardoor de algehele bedrijfsvoering wordt verbeterd.

Brochure

Klik op de button om de brochure van Synergis te bekijken

Automatische nummerplaatherkenning

Met het AutoVu™-systeem wordt de registratie en identificatie van nummerplaten volledig geautomatiseerd. Hierdoor is het voor wetshandhavende, gemeentelijke en commerciële organisaties stukken eenvoudiger om specifieke voertuigen op te sporen en hun parkeerbeleid te handhaven. Het AutoVu-systeem is ontworpen voor zowel vaste als mobiele installaties. Dat maakt het systeem ideaal voor tal van uiteenlopende toepassingen en instanties.

Visueel

Voordelen AutoVu

 • Verleg de grenzen van uw beveiligingssysteem

  Met het AutoVu-systeem voor nummerplaatherkenning identificeert en volgt u automatisch voertuigen die uw terrein op rijden.

  Door AutoVu in Security Center te unificeren met videobewaking en toegangscontrole, breidt u het bereik van uw beveiligingsplatform uit naar de buitengrenzen van uw terrein. Zodoende kunt u gebieden beveiligen en bewaken die voorheen onbeschermd bleven, zoals uw parkeerplaatsen. Het uiteindelijke resultaat is een allesomvattende beveiligingsaanpak.

 • Gelijktijdige handhaving van alle parkeerregels

  Het AutoVu-systeem vormt de kern van uw parkeerbeleid op basis van nummerplaatherkenning en biedt u de mogelijkheid samen te werken met een scala van verschillende betaal- en handhavingspartners. Het AutoVu-systeem kan specifiek worden aangepast aan uiteenlopende parkeersituaties: met mobiele of vaste camera’s voor langs de weg of op een afgesloten terrein.

  Met een krachtige beeldtechnologie voor digitale markeringen en handhaving van gedeelde vergunningen kunt u waardevolle gegevens vastleggen om het aantal geschillen over boetes te verminderen en te zorgen dat bestuurders zich beter aan de regels houden. Tegelijkertijd herkent u overtreders die geregeld uw locatie bezoeken.

 • Bescherm uw gemeenschap

  Integreer automatisch herkende nummerplaten van meerdere bronnen in uw stad of regio om strafrechtelijke onderzoeken te centraliseren. Zo maakt u optimaal gebruik van uw systeem. Met AutoVu beheert u al uw hotlists in één systeem. Vervolgens beslist u of u geregistreerde nummerplaten wilt delen buiten uw organisatie.

  Dankzij geavanceerde functies zoals Federation™ en afgeschermde hotlists kan uw organisatie de hulp van andere AutoVu-systemen inschakelen zonder dat de veiligheid of privacy van personeel of klanten in het gedrang komt.

Brochure

Klik op de button om de brochure van AutoVu te bekijken

Schaalbaar videobeheer

Het Omnicast™-systeem is onderdeel van het geünificeerde Security Center-platform. Deze IP-videobeheeroplossing biedt grote en kleine organisaties de mogelijkheid om een bewakingssysteem te implementeren dat aansluit bij hun unieke behoeften op het gebied van videobeveiliging. Omnicast biedt ondersteuning voor een scala van toonaangevende camera’s, encoders en CCTV-apparaten. Het systeem is uitstekend schaalbaar en kan worden aangepast aan de veranderende vereisten van uw beveiligingsomgeving.

Visueel

Klik om te vergroten

Voordelen Omnicast

 • Videobewakingssysteem waarop u kunt vertrouwen

  Een geruststellende gedachte: uw team kan op elk gewenst moment beschikken over live en opgenomen beelden, en heeft altijd ononderbroken toegang tot videobeelden, zelfs als er geen verbinding met de server is.

  Ingesloten failover-functies en ingebouwde redundantie- en statuscontrolemechanismen beschermen opnamen in het Omnicast-systeem tegen netwerkfouten en fysieke schade, terwijl u in real-time meldingen ontvangt over de status en beschikbaarheid van het systeem.

 • Beheer meer HD-videobeelden via uw netwerk

  Optimaliseer uw bandbreedtegebruik en verlaag uw kosten met flexibele streamingopties die speciaal zijn ontwikkeld voor HD-video. De intelligente streamingtechnologie van het Omnicast-systeem berekent de efficiëntste routes tussen camera’s en werkstations, terwijl de kwaliteit van streams zo nodig automatisch wordt aangepast dankzij dynamische streamselectie.

  De streaminginstellingen kunnen worden aangepast voor livebeelden of opgenomen video’s. Bovendien kunt u belangrijk bewijs beschermen door video-opnamen over te brengen naar Cloud Archives, waar u ze lange tijd kunt bewaren.

 • Video die aansluit bij uw beveiligingsomgeving

  Door de unificatie van toegangscontrole, automatische nummerplaatherkenning, POS, eigendombeheer en andere systemen van derden, beschikt u met het Omnicast-systeem over een flexibele en open architectuur die u kunt aanpassen aan uw veranderende beveiligingsbehoeften.

  Het Omnicast-systeem heeft een onovertroffen schaalbaarheid: er zijn zelfs implementaties met meer dan 150.000 camera’s bekend. Bovendien kunt u het systeem integreren met een breed scala van verschillende IP-camera’s, terwijl u met de Federation™-module activiteiten van meerdere locaties kunt centraliseren (bijvoorbeeld voor de bewaking van onafhankelijke en externe vestigingen).

Brochure

Klik op de button om de brochure van Omnicast te bekijken

SMA (Software Maintenance Agreement)

Premium support en services

Genetec Advantage™ is een uitgebreid softwareonderhoudspakket dat de waarde van uw beveiligingssysteem progressief verhoogt en u in staat stelt om u te concentreren op uw activiteiten.

Visueel

Klik om te vergroten

Voordelen SMA

 • Software upgrades

  Genetec Advantage geeft u toegang tot grote en kleine releases en alle software-updates zodra deze beschikbaar zijn.

 • Premium support

  Als aanvulling op de support en services van systeemintegratoren geeft Genetec Advantage u of uw systeemintegrator direct toegang tot “Live Assistance” via Genetec Technical Support.

 • Beschikbaarheid van het monitoringsysteem

  Krijg een gecentraliseerd overzicht van de algemene prestaties van uw systeem met de System Availability Monitor.

 • Extra voordelen *

  Sommige klanten met grotere projecten kunnen extra ondersteuning en diensten nodig hebben. Krijg toegang tot extra aanvullende Genetec Advantage-voordelen als uw implementatie in uw hele organisatie wordt geschaald.

  *Optionele voordelen, afhankelijk van de grootte van de gebruikte implementatie- en Security Center-versie

Brochure

Klik op de button om de brochure van Advantage/SMA te bekijken