GENETEC OMNICAST LICENTIES

Genetec is een pionier in de beveiligingsbranche, openbare veiligheidsindustrie en internationale aanbieder van oplossingen van wereldklasse op het gebied van IP-videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning (LPR). Toepasbaar voor markten als transport en logistiek, onderwijs, industrie en overheid.

Het Omnicast-systeem is een IP-videobeheeroplossing waarmee grote en kleine organisaties een bewakingssysteem kunnen implementeren dat aansluit op hun beveiligings- en privacybehoeften. Omnicast biedt een onovertroffen schaalbaarheid, compatibiliteit met vele toonaangevende IP-camera’s en encoders plus de flexibiliteit om te voorzien in de toenemende vraag naar Ultra HD-video. Alsof dat niet genoeg is, kan het systeem ook videobeelden archiveren in de cloud.

U kunt een account aanvragen om onze prijzen in te zien.
Met een persoonlijk account kunt u vervolgens inloggen.

Reeds een account?

Met kennis van o.a. infrastructuren, projectering, videomanagementsoftware, storage, werkplekinrichting, pre/after sales ondersteuning en trainings/opleidingstrajecten is VideoGuard beduidend meer dan een dozenschuiver. Ervaar het zelf…

U kunt bij VideoGuard terecht voor:

-IP Video
-Intelligente videomanagement oplossingen
-Innovatieve concepten
-Videoservers op maat gebouwd
-Invulling en ondersteuning van bestekken
-Totaaloplossingen
-Advisering en consultancy
-Installatie ondersteuning
-Onsite services
-Helpdesk ondersteuning
-After-sales
-Technische support op contractbasis.

Hieronder kunt u gebruik maken van de tabbladen om snel te zoeken door de Omnicast licenties. 

Bekijk ook