PRODUCTGROEPEN IT & STORAGE

Klik op onderstaande productgroepen om onze producten te bekijken

INTERCOM

SWITCHES

SERVERS & WORKSTATIONS

STREAMVAULT GENETEC

HDD

VOEDINGEN + NOODSTROOM

RECORDING & OPSLAG

SENSOREN (OPTEX)

ACTIES

U kunt een account aanvragen om onze prijzen in te zien.
Met een persoonlijke account kunt u vervolgens inloggen.

Reeds een account?

Met kennis van o.a. infrastructuren, projectering, videomanagementsoftware, storage, werkplekinrichting, pre/after sales ondersteuning en trainings/opleidingstrajecten is VideoGuard beduidend meer dan een dozenschuiver. Ervaar het zelf…

U kunt bij VideoGuard terecht voor:

-IP Video
-Intelligente videomanagement oplossingen
-Innovatieve concepten
-Videoservers op maat gebouwd
-Invulling en ondersteuning van bestekken
-Totaaloplossingen
-Advisering en consultancy
-Installatie ondersteuning
-Onsite services
-Helpdesk ondersteuning
-After-sales
-Technische support op contractbasis.

OVERIGE PRODUCTGROEPEN:

IT & STORAGE

Met de Edge storage oplossingen van VideoGuard kunt u flexibele en betrouwbare beelden opnemen, bandbreedtegebruik optimaliseren en de kosten voor remote site recording verlagen. Edge storage stelt netwerk camera’s en video encoders in staat om video op te slaan op een SD of microSD geheugenkaart in de camera of encoder. Dit noemen we ook wel local storage of onboard recording.

Wij leveren o.a.
 Intercom systemen
Switches
Servers & workstations
HDD
Voedingen
Recording & opslag systemen

EDGE RECORDING: VOOR WIE?

Bij organisaties met meerdere vestigingen, zoals winkelketens en bedrijven met meerdere kantoren, kan edge recording zeer lucratief zijn. Door opnames te triggeren (bewegingsdetectie) worden alleen relevante beelden opgenomen in de camera. De opgenomen video kan op ieder moment opgevraagd en afgespeeld worden m.b.v. de relatief eenvoudige Internet/VPN infrastructuur. Als er een retentie (bewaartermijn) gewenst is die de opslagcapaciteit van de camera’s overstijgt, is het tevens mogelijk om op regelmatige basis de edge storage opnames over te brengen naar een centrale opslag. Investeren in (vaak dure) NVR of PC Server hardware is hiermee niet meer nodig en kan u flinke besparingen opleveren.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Geen incompleet videomateriaal bij storing (of sabotage) in de verbinding tussen camera en recorder. Met edge storage blijven de opnames beschikbaar ook bij een verbroken netwerkverbinding beschikbaar op de geheugenkaart en blijft de camera opnemen.
  • Nadat de netwerkverbinding is hersteld, worden de opnames van de geheugenkaart direct overgebracht naar de NVR (Trickling).
  • Ook installatie mogelijk op ‘moeilijke’ locaties zoals onbemande tankstations (waar een continue draadloze verbinding duur is of te weinig bandbreedte beschikbaar is). Met edgde storage kan live video in low res worden bekeken terwijl de opnames in high res doorgaan.