ANPR PRODUCTGROEPEN

Gebruik onderstaande tabs om de verschillende productgroepen te bekijken

ANPR CAMERA’S

AUTOVU LICENTIES

Nummerplaatherkenning do we need to say more?

Registratie en identificatie volledig geautomatiseerd en vastgelegd met 1 systeem.
Deze systemen maken dat ideaal voor tal van uiteenlopende toepassingen en instanties.

Vragen? neem contact op met onze klantenservice.

U kunt een account aanvragen om onze prijzen in te zien.
Met een persoonlijke account kunt u vervolgens inloggen.

Reeds een account?

Met kennis van o.a. infrastructuren, projectering, videomanagementsoftware, storage, werkplekinrichting, pre/after sales ondersteuning en trainings/opleidingstrajecten is VideoGuard beduidend meer dan een dozenschuiver. Ervaar het zelf…

U kunt bij VideoGuard terecht voor:

-IP Video
-Intelligente videomanagement oplossingen
-Innovatieve concepten
-Videoservers op maat gebouwd
-Invulling en ondersteuning van bestekken
-Totaaloplossingen
-Advisering en consultancy
-Installatie ondersteuning
-Onsite services
-Helpdesk ondersteuning
-After-sales
-Technische support op contractbasis.

Met het AutoVu™-systeem wordt de registratie en identificatie van nummerplaten volledig geautomatiseerd. Hierdoor is het voor wetshandhavende, gemeentelijke en commerciële organisaties stukken eenvoudiger om specifieke voertuigen op te sporen en hun parkeerbeleid te handhaven. Het AutoVu-systeem is ontworpen voor zowel vaste als mobiele installaties. Dat maakt het systeem ideaal voor tal van uiteenlopende toepassingen en instanties.

Met het AutoVu-systeem voor nummerplaatherkenning identificeert en volgt u automatisch voertuigen die uw terrein op rijden.

Door AutoVu in Security Center te unificeren met videobewaking en toegangscontrole, breidt u het bereik van uw beveiligingsplatform uit naar de buitengrenzen van uw terrein. Zodoende kunt u gebieden beveiligen en bewaken die voorheen onbeschermd bleven, zoals uw parkeerplaatsen. Het uiteindelijke resultaat is een allesomvattende beveiligingsaanpak.

Het AutoVu-systeem vormt de kern van uw parkeerbeleid op basis van nummerplaatherkenning en biedt u de mogelijkheid samen te werken met een scala van verschillende betaal- en handhavingspartners. Het AutoVu-systeem kan specifiek worden aangepast aan uiteenlopende parkeersituaties: met mobiele of vaste camera’s voor langs de weg of op een afgesloten terrein.

Met een krachtige beeldtechnologie voor digitale markeringen en handhaving van gedeelde vergunningen kunt u waardevolle gegevens vastleggen om het aantal geschillen over boetes te verminderen en te zorgen dat bestuurders zich beter aan de regels houden. Tegelijkertijd herkent u overtreders die geregeld uw locatie bezoeken.

Integreer automatisch herkende nummerplaten van meerdere bronnen in uw stad of regio om strafrechtelijke onderzoeken te centraliseren. Zo maakt u optimaal gebruik van uw systeem. Met AutoVu beheert u al uw hotlists in één systeem. Vervolgens beslist u of u geregistreerde nummerplaten wilt delen buiten uw organisatie.

Dankzij geavanceerde functies zoals Federation™ en afgeschermde hotlists kan uw organisatie de hulp van andere AutoVu-systemen inschakelen zonder dat de veiligheid of privacy van personeel of klanten in het gedrang komt.

Het AutoVu-systeem voor automatische nummerplaatherkenning bevat functies die de nauwkeurigheid vergroten en zorgen dat operators hun werk efficiënter kunnen doen. Bovendien worden de automatisch geregistreerde nummerplaten aangevuld met contextuele beelden, tijdstempels en gps-coördinaten. Voor strikt parkeerbeheer met een tijdslimiet kan het systeem ook stuurbeelden omvatten. Dankzij deze contextuele gegevens helpt het AutoVu-systeem u om onderzoeken sneller af te ronden en het aantal geschillen over boetes te verminderen.

Beheer al uw behoeften op het gebied van automatische nummerplaatherkenning via één geünificeerd beveiligingsplatform, zodat u geregistreerde nummerplaten soepel kunt koppelen aan videobeelden en gebeurtenissen in het toegangscontrolesysteem. Vervolgens kunt u de gebeurtenissen in het systeem voor nummerplaatherkenning gebruiken om acties en alarmen overal in uw beveiligingssysteem te activeren. Naast de mogelijkheid om gebeurtenissen in verschillende systemen te onderzoeken, biedt het Security Center-platform u ongekende rapportagemogelijkheden.

De AutoVu SharpV is een gespecialiseerd alles-in-één-apparaat voor automatische nummerplaatherkenning dat twee High Definition-camera’s combineert met geïntegreerde verwerking en verlichting in een robuuste behuizing die bescherming biedt tegen de elementen. Of u nu een parkeerterrein bewaakt of uw algehele beveiliging wilt verbeteren: de SharpV registreert nummerplaten en streamt tegelijkertijd contextuele videobeelden naar Security Center.

Met AutoVu SharpX-camera’s kunt u op elk moment van de dag en op hoge snelheid nummerplaten registreren. Deze camera’s kunnen worden gecombineerd met een lokale verwerkingsunit en maken zodoende zeer nauwkeurige registraties en analyses vanuit voertuigen mogelijk, speciaal voor mobiele toepassingen.

OVERIGE PRODUCTGROEPEN: