CONNECTIVITEIT VANUIT EEN SECURE END-TO END OPLOSSING

VideoGuard is de one-stop-shop distributeur die u toegevoegde waarde biedt doordat wij zowel securityoplossingen, videobewaking, nummerplaatherkenning, toegangscontrole en de connectiviteit (Machine to Machine communicatie) onder één noemer leveren.

Voor connectiviteitsvraagstukken of aanvragen werken wij samen met www.mysecuritysim.com. Op deze manier kunnen wij als value add distributeur een totaal aanbod bieden en de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent.

DE M2M NETWERKONAFHANKELIJKE CONNECTIVITEITSSPECIALIST

Mysecuritysim.com is de connectiviteitsspecialist op het gebied van M2M communicatie. Vanuit ons netwerkonafhankelijke IoT-platform beheren wij uw (mobiele) netwerken, apparaten en andere gegevensoplossingen. Voor meer informatie zie; www.mysecuritysim.com

 

SAMENWERKEN MET VIDEOGUARD BETEKENT:

  • Één aanspreekpunt voor connectiviteit, solutions en hardware security vraagstukken. Dit maakt het overzichtelijk en efficiënt voor u omdat u gebruik kunt maken van diverse securitydiensten en oplossingen vanuit één en dezelfde aanbieder.
  • Een portal conform de laatste ontwikkelingen waarbij u zelf het beheer en de controle heeft over al uw verbindingen, tevens met betrekking tot facturatie
  • Een netwerk onafhankelijk advies omdat wij niet afhankelijk zijn van slechts één netwerkaanbieder
  • Samenwerken met specialisten in videogegevensverbindingen
  • Aanbod van alle belangrijkste A-merk connectiviteit fabrikanten

Meer informatie

Voor al uw vragen met betrekking tot connectiviteitsvraagstukken of tijdelijke oplossingen neemt u contact op met sales@videoguard.nl of bel met +31 (0)850 410 510.

 

Neem contact met ons op

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Uw telefoonnummer
Uw bericht/vraag *
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

5 jaar garantie

warranty
 

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

klik hier