Hewlett packard; WIJ GAAN VOOR GROEIKRACHT

We helpen klanten om technologie te gebruiken waarmee tijd wordt bespaard om ideeën in waarde om te zetten. Op hun beurt veranderen zij bedrijven, markten en levens. Sommige van onze klanten gebruiken traditionele IT-omgevingen. De meeste gaan over naar een veilige Cloud omgeving met mobielvriendelijke infrastructuur. En velen vertrouwen op een combinatie van beide. Wat ze ook doen en wat ze ook gebruiken, wij bieden de technologie en oplossingen om hen te laten slagen.

TECHNOLOGIE ALS BRANDSTOF VOOR VERBETERING

We maken omgevingen efficiënter, productief en veilig, door adequaat en flexibel te reageren in het snel veranderende en concurrerende landschap. Wij maken het organisaties mogelijk om snel te handelen bij ideeën, door infrastructuur aan te bieden die eenvoudig is in te zetten en voldoet aan de veranderende eisen. Zo kunnen ze leidend zijn in de huidige roerige markt van innovatie.

OPLOSSINGEN VOOR SUCCES

Wij leveren kwalitatieve en hoogwaardige producten, consult en ondersteunende service in één pakket. Dat is een van onze belangrijkste speerpunten. Wij hebben leidende posities in servers, opslag, bekabelde en draadloze netwerken, geconfigureerde systemen, software, services en Cloud. En met financieringsoplossingen en strategieën op maat, kunnen we de juiste technische oplossingen bieden voor uw unieke zakelijke doelen.

INNOVATIE VOOR VANDAAG EN MORGEN

Hewlett Packard is al meer dan 75 jaar actief met innovatie. Onze enorme intellectuele portfolio en wereldwijde mogelijkheden zijn onderdeel van een innovatie-stappenplan, ontwikkeld om organisaties van alle groottes te ondersteunen. We helpen zowel wereldwijde multinationals als lokale startende ondernemingen bij de overgang van traditionele technologieplatforms naar de IT-systemen van de toekomst.

Waarom VideoGuard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van VideoGuard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen Ticketsysteem

5 jaar garantie

warranty
 

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

klik hier