Donderdagmiddag 28 februari vond bij value added distributor VideoGuard de drukbezochte opening plaats van de Montréal Experience Room, waar producten als het Genetec Security Center live gedemonstreerd kunnen worden.  

Een geavanceerd product als Security Center van Genetec moet je kunnen beleven om overtuigd te raken van de eindelijke mogelijkheden. Nieuwe klanten meenemen naar gerealiseerde projecten is vanwege de vertrouwelijkheid niet altijd mogelijk in de beveiligingssector. Daarom voorziet de nieuwe Experience Room van VideoGuard in een duidelijke behoefte. De distributeur kan er natuurlijk zelf gebruik van maken voor demonstraties en trainingen, maar installerende partners zijn ook welkom met hun klanten.

PRODUCTPORTFOLIO

De nadruk van de Experience Room ligt op de productportfolio van VideoGuard waarbij live ondervonden kan worden van de mogelijkheden zijn van een samenwerking met VideoGuard. Deze producten kunnen onder praktische omstandigheden worden gedemonstreerd. Later dit jaar opent VideoGuard een vergelijkbare faciliteit in het stadion van N.E.C. Daar kunnen dan de mogelijkheden voor voetbalstadions en andere locaties voor grootschalige evenementen worden getoond. Tijdens de opening van de Experience Room in de hoofdvestiging in Waalwijk werden twee opmerkelijke producten geïntroduceerd: de Mobiqam en de BOSCH Flexidome IP starlight 8000i. Ook zal VideoGuard binnenkort haar productportfolio uitbreiden met interessante spelers uit de markt. 8000i.

Zwaarste omstandigheden

De Mobiqam is een mobiele camera op een mast, voor bijvoorbeeld het bewaken van bouwlocaties. Het systeem is in een kwartier te installeren en werkt op een makkelijk verwisselbare batterij, die twaalf dagen energie levert. Beeldoverdracht kan onder andere via USB, IP, 4G en WiFi.

De nieuwe domecamera van Bosch is berekend op de zwaarste omstandigheden met IP66, IK10+ en een temperatuursbestendigheid van -50 tot +60°C. De camera biedt tot 4K resolutie en heeft ingebouwde intelligente video-analytics voor bewaking van terreinen. Verder is het apparaat geschikt voor H.265-compressie.

Heeft u deze middag gemist of wilt u onze experience room ook eens bezoeken? Neem dan contact op met sales@videoguard.nl

 

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen