Goed nieuws voor Genetec gebruikers!

FaceFirst, wereldwijd leider in gezichtsherkenning, en het welbekende Genetec gaan samenwerken. De biometrische algoritmen in FaceFirst worden geïntegreerd met Genetec ™ Security Center, zodat Genetec-klanten met de gezichtsherkenningsmogelijkheden in het FaceFirst-systeem kunnen profiteren van meer alertheid en real-time dreigingspreventie.

Het FaceFirst-platform wordt momenteel gebruikt door grote retailers, wetshandhavingsinstanties, transportcentra, militairen en andere organisaties om potentiële bedreigingen direct te identificeren, criminaliteit te voorkomen en openbare ruimtes te beschermen. Door de integratie met het Genetec Security Center-platform kan FaceFirst het uitgebreide palet aan Genetec-klanten nu ook voorzien van de kracht van gezichtsherkenning. Naast fysieke beveiligingstoepassingen kan FaceFirst ook worden geïntegreerd met het toegangscontrolesysteem Security Center Synergis ™, waardoor hieraan een zeer nuttige en bruikbare component wordt toegevoegd.

“De integratie van deze twee krachtige beveiligingsoplossingen helpt de wereld een stukje veiliger te maken”, zegt Roger Angarita, van FaceFirst. “Genetec gebruikers hebben voortaan meer opties om snel toegang te krijgen tot gezichtsherkenningsmogelijkheden die openbare plaatsen en winkels kunnen beveiligen. Ze hebben tevens toegang tot de meest gevoelige locaties in de wereld.”

Door deze naadloze integratie ontvangen Genetec eindgebruikers real time meldingen van potentiële bedreigingen die op een locatie binnenkomen via het alarmdashboard van het Security Center. Potentiële dieven, gewelddadige criminelen, indringers en onbevoegde bezoekers kunnen allemaal onmiddellijk worden geïdentificeerd zodat het beveiligingspersoneel ter plaatse zo snel mogelijk actie kan ondernemen. Dit maakt het makkelijker voor Genetec gebruikers om de kracht van gezichtsherkenning toe te voegen aan de beveiligingsactiviteiten en de mogelijkheden ter plaatse te vergroten.

“Genetec biedt zijn eindgebruikers graag meer toegang tot een uitgebreid scala aan krachtige gezichtsherkenningsmogelijkheden”, zegt Jordan Jaumeau van Genetec. “Deze strategische relatie met FaceFirst zal beveiligingsprofessionals de mogelijkheid bieden om bewustzijn, beveiliging en identiteitsbeheer te maximaliseren in een grote diversiteit aan branches,” voegt hij toe.

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen