Gezichtherkenning

EUKLIS

Hoogwaardige camera’s met gezichtsherkenning en diverse andere intelligente functies. Kentekenherkenning bij razendsnel voorbij rijdend verkeer. En software voor beveiliging van onder andere wegen en luchthavens. Dat zijn enkele van de toonaangevende oplossingen van de Italiaanse fabrikant Euklis.

Sinds 2007 ontwikkelt het Italiaanse Euklis hoogwaardige oplossingen voor diverse beveiligingstoepassingen voor met name de vitale infrastructuur. In Italië worden deze onder andere gebruikt op de luchthaven van Rome, maar ook voor toezicht op verkeerswegen en op terreinen en in gebouwen van zowel overheidsorganisaties als bedrijven. Maar liefst 500 Italiaanse steden maken gebruik van de oplossingen van Euklis om de veiligheid en leefbaarheid te vergroten.

De fabrikant ontwikkelt zelf producten, zoals camera’s en opslagsystemen en breidt die met eigen software uit tot complete oplossingen. Daarbij werkt Euklis nauw samen met Genetec, dat met het beheerplatform Security Center vrijwel onbegrensde mogelijkheden biedt. VideoGuard levert onder andere camera’s van Euklis, die moeiteloos op de cloudoplossing Stratocast van Genetec aangesloten kunnen worden.

De kracht van Euklis zit in het zelf ontwikkelen van toepassingen van beveiligingsapparatuur. Dat maakt de fabrikant tot een ideale samenwerkingspartner, omdat wij als VideoGuard tenslotte ook gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van de realisatie van maatwerk. De kennis van Euklis vormt daarbij een welkome aanvulling.

Tot de belangrijkste producten behoort het FaRe 3.0 Hybrid – Identity & FaCe Recognition Platform. Dat biedt uitgebreide mogelijkheden voor het herkennen en identificeren van personen, voertuigen en zelfs objecten. Het identificeren van personen gebeurt met camera’s met gezichtsherkenning.

Interessant is ook City&Cars Suite&Cameras. Dit is een bijzonder uitgebreid systeem voor het verwerken van gegevens op basis van kentekendata. Het is te gebruiken voor parkeerbeheer, maar het scannen van verkeer op snelwegen is ook mogelijk.

Verder brengt Euklis camera’s en toegangsproducten die wij naast de bestaande producten van onder andere Bosch leveren. In combinatie met de cloud-oplossing zijn hiermee camera- en toegangssystemen te realiseren die een relatief lage investering vergen en daarom prima tegen een vast bedrag per maand zijn te vermarkten.

Voor meer informatie over Euklis neemt u contact op met sales@videoguard.nl of bel met 085 – 0410510.

kijk voor onze producten in de webshop: Producten Euklis

KLIS-D30X
KLIS profibullet
KLIS Ip MD 4K IRN

Het laatste nieuws

Bosch samenwerking

Bosch samenwerking

22-09-2022

VideoGuard is door Bosch benoemd als certified X2 Connect partner! Dit partnership is een bevestiging en waardering voor de succesvolle samenwerking tussen VideoGuard en

Lees meer
Support

Nieuwe prijslijst Bosch

16-09-2022

Download hieronder uw nieuwe prijslijst van Bosch. Deze prijzen gelden vanaf 5 september 2022.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis