Eerste uitgave VideoGuard Magazine

26 januari 2017

Vrijdag 20 januari was het dan zo ver: De eerste editie van ons eigen VideoGuard Magazine. De eerste exemplaren zijn uitgereikt aan Bosch en Genetec in de personen van Gerard Otterspeer en Anthonie van der Ploeg.

Degene die ons niet kennen, krijgen met dit magazine een indruk van ons relatief nieuwe en sterk groeiende bedrijf, maar ook van de producten en diensten waarmee we onze resellers al jaren van dienst zijn. Andrew Elvish, vice president bij partner en leverancier Genetec, vertelt in een zeer boeiend artikel over de kwetsbaarheden van Internet-of-Things (IoT) en de maatregelen die Genetec samen met haar partners neemt.

Wilt u dit magazine met interessante artikelen en interviews ook ontvangen en/of weten wat de mogelijkheden zijn om samen te werken met VideoGuard neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons via sales@www.vg.ictmaatwerk.com.

 

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen