INTELLIGENTE VIDEO SURVEILLANCE MET BOSCH VIDEO ANALYTICS

Zou het niet handig zijn als een netwerk video beveiligingscamera begrijpt wat het ziet? Met andere woorden, wanneer het logica en structuur aan videogegevens geeft om op die manier videogegevens beheersbaar en gemakkelijk toegankelijk te houden? Het steeds toenemende aantal camera’s en de behoefte aan meer detail zorgt voor een ongelooflijk hoeveelheid data en alle video gegevens moeten worden verwerkt. Ingebouwde video analyse van Bosch doet dit allemaal en nog veel meer.

Video Analytics fungeert als ‘brein’ van uw beveiligingssysteem, doordat het met behulp van metadata logica en structuur aan uw videobeelden toevoegt. Dit zorgt ervoor dat uw netwerk van beveildgingscamera’s ‘begrijpen’ wat ze zien en u direct waarschuwen bij incidenten op het moment dat ze gebeuren. Omdat Video Analytics in de camera zelf plaatsvindt wordt elke individuele camera intelligent. Hierdoor kunt u direct het juiste beeldmateriaal opvragen van wellicht wel uren opgeslagen video. U kunt de scènes analyseren met behulp van allerlei soorten statistieken (metadata) en daardoor sneller, eenvoudiger en efficiënter passende maatregelen nemen. Vanaf nu zijn alle Bosch camera’s in de IP4000 tot en met IP9000 serie standaard voorzien van video analyse. Met ‘Essential Analytics’ voor de dagelijkse analytics oplossingen en ‘Intelligent Video Analytics’, speciaal ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen.

Waarom VideoGuard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van VideoGuard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen Ticketsysteem