Bosch introduceert een multi-imagercamera met ingebouwde AI ter ondersteuning vanvoorspellende oplossingen

Bosch-media-voordeel-ai

Introductie van de multi-imager camera met ingebouwde AI

Bosch breidt zijn AIoT-portfolio uit met de introductie van gloednieuwe, intelligente multidirectionele camera’s, de FLEXIDOME multi 7000i en FLEXIDOME multi 7000i IR. Met 360-graden overzicht zijn ze ideaal voor dekking van een groot gebied, waar gedetailleerde inzichten in een multidirectionele scène een must zijn.

Ze zijn ook zeer flexibel en handig: hoewel elke camera vier onafhankelijke beeldsensoren heeft, heeft hij één IP-adres en heeft hij slechts één Video Management System-licentie nodig. De camera kan ook worden aangesloten via een enkele kabel. Bovendien tilt de ingebouwde kunstmatige intelligentie het datagebruik naar een geheel nieuw niveau.

De nieuwe FLEXIDOME multi 7000i-camera's combineren multi-directionele overzichten met bruikbare inzichten voor toepassingen met een groot dekkingsgebied.
Bosch introduceert de nieuwe FLEXIDOME multi 7000i-camera familie met IR- en non-IR-modellen met 12- of 20-megapixel resolutie voor uiterst gedetailleerde overzichten in meerdere richtingen. Deze overzichten worden gecombineerd met ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) om voorspellende oplossingen te ondersteunen in toepassingen met een grote gebiedsdekking, zoals kruispunten, openbare ruimten en winkels. Elke beeldsensor, met een resolutie van 3 of 5 megapixels, voegt een laag metadata toe aan videofeeds om videogegevens om te zetten in bruikbare inzichten. Het helpt klanten te anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen en deze te voorkomen. De camera's bieden maximale flexibiliteit omdat elke beeldsensor onafhankelijk kan worden geconfigureerd met maximaal 16 videoanalyseregels, zodat klanten per scène kunnen beslissen waarop ze zich richten. De FLEXIDOME multi 7000i-camera's houden zich aan de Green Way promise - een unieke aanpak die ervoor zorgt dat de camera's duurzame werkwijzen ondersteunen met onderhoud, configuratie en device management op afstand.

Het laatste nieuws

Uitbreiding CLIQ programma biedt meer mogelijkheden

Uitbreiding CLIQ programma biedt meer mogelijkheden

05-10-2021

CLIQ, het mechatronische sluitsysteem, verstevigt haar leidende positie in de markt met vernieuwende producten: Nieuwe eCLIQ sleutels Maar liefste 3 nieuwe eCLIQ programmeerbare elektronische sleutels worden de

Lees meer
Support

Waakzaamheidsvideo voor brandveiligheid - indoor en outdoor.

01-10-2021

AVIOTEC’s nieuwe firmware versie 7.81 bevat geavanceerde AI algoritmen welke een brand detecteerd zelfs op beschutte buitenlocaties. Tot op heden is er een ernstig tekort aan oplossingen voor branddetectie voor uitdagende buiten omstandigheden. Echter, met de nieuwste update van AVIOTEC,

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis