AUTODOME IP-camera's

Opsporen, volgen en inzoomen

autodome-ip

Het beveiligingsniveau verbeteren

De AUTODOME IP-familie van bewegende camera's kan een (bewegende) persoon snel en nauwkeurig opsporen, zelfs op grotere afstand, zodat gebruikers handmatig of automatisch personen kunnen volgen terwijl deze zich (snel) bewegen, ver voorbij het gezichtsveld van een vaste camera. Daarnaast bieden deze camera's het vereiste zoomniveau om objecten of personen op grote afstand te identificeren.

Ontdek het onbeperkte potentieel met de AUTODOME inteox 7000i

Maak kennis met de nieuwe AUTODOME inteox 7000i. Deze camera wordt uitgevoerd op een nieuw open cameraplatform, genaamd INTEOX, dat een revolutie inluidt in de beveiligings- en veiligheidsindustrie en voordelen biedt voor klanten en ontwikkelaars. Met dit platform legt Bosch de basis voor innovatie in de branche. Het platform biedt app-ontwikkelaars en integratiepartners de mogelijkheid om op eenvoudige wijze onbeperkte software-apps te ontwikkelen die zijn gebaseerd op een gemeenschappelijke taal. Door apps toe te voegen en te implementeren in INTEOX-camera's kunnen systeemintegrators moeiteloos hun beveiligingsoplossingen aanpassen en zodoende voldoen aan specifieke en veranderende eisen van de klant. Met de introductie van de nieuwste AUTODOME inteox 7000i is deze productreeks nu geschikt voor de ontwikkeling en integratie van aangepaste apps – met grenzeloze mogelijkheden voor de toekomst van de AUTODOME reeks in het vooruitzicht.

Intelligente bewegende camera's

Om videobeveiliging voorspellend te maken, moeten we kijken naar de voordelen van het interpreteren van videogegevens en naar manieren waarop deze meer kunnen doen voor bedrijven dan enkel beveiliging. Met Video Analytics standaard ingebouwd in alle AUTODOME IP-camera's, leveren deze relevante gegevens voor andere toepassingen, zoals de naleving van verkeersregels, het detecteren van voertuigen die in de verkeerde richting rijden en het leveren van bezettingsgegevens (aantal voertuigen dat een parkeergarage binnenrijdt / verlaat) voor slimmer en efficiënter parkeren. Met onze intelligente AUTODOME IP-portfolio is videobewaking geëvolueerd tot een technologie die meer levert dan enkel beelden. De AUTODOME IP-camera's leveren inzichten op basis waarvan actie kan worden ondernomen voordat mogelijke situaties zich voordoen.

Video Analytics die verder gaat dan beveiliging

Toekomstige groei zal worden gestimuleerd door nieuwe mogelijkheden. Hoe kunnen we de beveiligingsniveaus verder verbeteren? In dit opzicht bieden de nieuwe AUTODOME IP starlight 7000i en AUTODOME inteox 7000i iets unieks: Starlight-technologie in combinatie met Intelligent Video Analytics, met Video Analytics tijdens beweging. Hierdoor wordt de operator gewaarschuwd of de Intelligent Tracking-functie van de camera geactiveerd op het moment dat een bewegend object of persoon wordt gedetecteerd – zelfs tijdens het pannen, kantelen of zoomen van de camera. Als een object wordt gedetecteerd, kan de Intelligent Tracking-functie van de camera worden geactiveerd op basis van een vooraf gedefinieerde alarmregel of met een eenvoudige klik. Na activering zorgt Intelligent Tracking voor ononderbroken en automatische tracering van bewegende objecten, terwijl een optimale registratie van het bewegende object gegarandeerd wordt door de dynamische aanpassing van het gezichtsveld. De AUTODOME IP starlight 7000i biedt een extra veiligheidsmaatregel door kleurenbeelden te blijven leveren tot ver voorbij het punt waarop andere camera's overschakelen naar zwart-wit (tot slechts 0,0077 lux).

De nieuwe AUTODOME IP starlight 7000i en AUTODOME inteox 7000i beschikken over de intuïtieve nieuwe Camera Trainer-functionaliteit, het volgende niveau op het gebied van Video Analytics. Deze functionaliteit voor machine learning stelt systeemintegrators in staat om het videobeveiligingssysteem continu bij te werken en te 'trainen' met betrekking tot nieuwe door de gebruiker gedefinieerde objecten en situaties in een scène. Daarna behoudt de camera deze nieuwe informatie. Meer informatie over Camera Trainer.

De AUTODOME IP 4000i-, IP 5000i- en de nieuwe IP 5100i-camera's beschikken standaard over Essential Video Analytics. Hierdoor kunnen camera's begrijpen wat ze zien en u waarschuwen voor mogelijke dreigingen. Daarnaast kunnen uit uren aan opgeslagen video onmiddellijk beelden worden opgehaald. Tijdens momenten van inactiviteit kunnen ze relevante, nuttige statistieken genereren, zoals het aantal mensen dat een bepaald gebied binnengaat, gedrag analyseren of helpen bij de naleving van regelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid (bijvoorbeeld door mensen bewust te maken van een geblokkeerde nooduitgang).

Met Video Analytics wordt het beheer van videogegevens veel gemakkelijker. Omdat bepaalde alarmregels kunnen worden ingesteld, bijvoorbeeld wanneer iemand een omheining benadert of eroverheen klimt, kan beveiligingspersoneel worden gewaarschuwd op het moment dat aan deze alarmregel wordt voldaan. Video Analytics kan zelfs worden geconfigureerd voor het herkennen van veranderingen in snelheid (rennen), vorm (kruipen) of beeldverhouding (vallen).

Beeldkwaliteit

De beste Video Analytics-resultaten kunnen alleen worden behaald als de beeldkwaliteit optimaal is. En aangezien er geen oplossing voor videobeveiliging is die bij iedereen past, biedt de AUTODOME familie een breed scala van opties die perfect aansluiten op de behoeften en het budget van verschillende toepassingen.

Deskundigheidsgebieden

Intelligent bitratebeheer en gegevensbeveiliging

Alle AUTODOME IP-camera's bieden Intelligent Dynamic Noise Reduction en intelligente streaming in combinatie met H.265-videocompressie. Afhankelijk van de inhoud van de scène wordt de bitrate hierdoor verminderd met maximaal 80%. Dit zorgt ervoor dat de videogegevens beheersbaar blijven en vermindert de netwerkbelasting en opslagvereisten zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Net als alle andere netwerkcamera's van Bosch, bieden de AUTODOME IP-camera's verschillende software- en hardwareopties, zoals een ingebouwde Trusted Platform Module, om de videogegevens te beveiligen.

Het laatste nieuws

Bosch introduceert een multi-imagercamera

Bosch introduceert een multi-imagercamera

21-06-2021

Bosch breidt zijn AIoT-portfolio uit met de introductie van gloednieuwe, intelligente multidirectionele camera’s, de FLEXIDOME multi 7000i en FLEXIDOME multi 7000i IR. Met 360-graden overzicht zijn ze ideaal voor dekking van een groot gebied, waar gedetailleerde inzichten in een multidirectionele

Lees meer
Support

Next generation DIVAR IP all-in-one 7000

20-06-2021

Bosch heeft de derde generatie DIVAR IP all-in-one 7000 opnameapparaten uitgebracht. Opname, videobeheer en lokale bediening worden gecombineerd in een compleet, eenvoudig te installeren video-opnamesysteem.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis