Bcdvideo

BCDVideo werd in 1999 opgericht met het uitgangspunt om speciaal gebouwde IP video-opslagoplossingen van topkwaliteit op de beveiligingsmarkt te brengen. Naast het leveren van de beste videobewakingsproducten voor de beveiligingsindustrie, blinkt BCDVideo ook uit in proactieve respons en persoonlijke service: vóór, tijdens en na de installatie. Met bekroonde producten die betrekking hebben op videoservers, controle van de toegangsservers, client viewing stations en netwerken, garanderen we topkwaliteit van start tot finish.

Focus op duurzaamheid en schaalbaarheid

BCDVideo biedt risicoverzekering aan de integrator door voorcalculatie en door video-opslag aanbevelingen te garanderen zodat aan alle projectbehoeften kan worden voldaan. Door gebruik te maken van bewezen videotechnologie, past BCDVideo de video surveillance systemen zo aan dat de beste oplossing voor het project wordt geleverd, met de focus op duurzaamheid en schaalbaarheid. BCDVideo’s surveillance opslagoplossingen zijn ontworpen voor zero down time gedurende de levensduur van het beveiligingsproject, en ondersteund door vijf jaar on-site garantie wereldwijd.

BCDVideo kan trots melden te hebben samengewerkt met ‘s werelds hoogste veiligheid integrators en heeft gecertificeerde oplossingen van de top Video Management Software (VMS) en digitale camerafabrikanten. Wij zijn trots op meer dan 20.000 succesvolle installaties, verspreid over 40+ landen en vele ondernemingen.

Waarom VideoGuard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van VideoGuard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen Ticketsysteem

5 jaar garantie

warranty
 

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

klik hier