Perimeterbeveiliging zonder valse meldingen: ontdek de belangrijke rol van Artificial Intelligence

afbeelding parimeter

Vandaag de dag zijn organisaties steeds actiever als het aankomt op het beveiligen van hun gebouwen, terreinen, goederen, voertuigen en andere essentiële activa. Om deze activa te beschermen, neemt de populariteit van perimeterbeveiliging toe. Het aantal oplossingen op dit gebied zijn ondertussen zeer divers. Slimme technologieën als Artificial Intelligence (AI) en Deep Learning zijn een belangrijke drijfveer in de ontwikkeling van de kwaliteit van deze oplossingen. Maar hoe zit dat precies? Je leest het in dit artikel.

Dat de populariteit van perimeterbeveiliging toeneemt, is goed te zien in een onderzoek van MarketsandMarkets. Zij concludeerden dat de wereldwijde uitgaven op dit gebied in 2022 maar liefst op 70,8 miljard dollar lagen. Naar verwachting zal dit in 2027 meer dan 100 miljard bedragen. Een absurd bedrag.

Lees het volledige artikel op https://videoguard.nl/vaibs

Lees meer op https://www.vaibs.com/

Het laatste nieuws

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Support

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.