Ontdek wat er nieuw is in Mission Control 3.2

Incidentbewaking verbeteren in Mission Control 3.2

De nieuwste versie van ons systeem voor collaborative decision management biedt nieuwe functies en uitbreidingen om incidentbewaking te verbeteren.

mission control center

Gebruikersrechten instellen op basis van werkstations

Mission Control is nu compatibel met de op werkstations gebaseerde rechten van Security Center, die in versie 5.11.1 werden geïntroduceerd. Dankzij deze nieuwe compatibiliteit kunt u toegangsrechten configureren voor incidentenmanagementfuncties op basis van het fysieke werkstation in plaats van individuele gebruikers. Een gebruiker krijgt bijvoorbeeld geen toegang tot Mission Control op een standaard werkstation, maar wel op een ander werkstation dat speciaal is ingericht voor incidentenmanagement. Op die manier kan uw organisatie bepalen wie er toegang krijgt tot bepaalde mogelijkheden aan de hand van de locatie waarop uw operators inloggen.

Deurinputs dempen met Mission Control

Defecte hardware kan leiden tot valse alarmen. Soms kunt u deze hardware niet direct repareren. Met Mission Control 3.2 kunt u de deurinputs dempen aan de hand van automatisering. Met deze nieuwe functie blijft de deur gewoon werken en toegankelijk met badging, terwijl u valse alarmsignalen van defecte deurhardware beperkt tot deze gerepareerd is.

overzicht mission control

Incidenten automatisch openen op basis van prioriteit

Met Mission Control kunt u incidenten automatisch openen in hun eigen tabblad, dat normaal gesproken alleen gewenst is voor urgente incidenten. Als er meerdere incidenten automatisch geopend worden, worden ze in een wachtrij gezet en achter elkaar in chronologische volgorde geopend zodra het huidige incident is afgesloten.

In Mission Control 3.2 worden de incidenten in de wachtrij automatisch geopend op basis van prioriteit, niet chronologisch. Incidenten worden op dezelfde manier automatisch geopend als alarmen in Security Center. Bijvoorbeeld: het derde incident in de wachtrij heeft een hogere prioriteit dan het tweede incident. In dat geval wordt het derde incident op basis van prioriteit eerst automatisch geopend vóór het tweede incident. Met deze nieuwe functie is het gemakkelijker voor u en uw team om op de hoogte te blijven van urgente incidenten, zeker als u al een lange lijst met incidenten op uw bordje hebt.

Geluidsherhaling voor incidenten

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om een geluid voortdurend af te spelen totdat een operator het incident oppakt. Deze nieuwe functie helpt de aandacht van de operators te trekken, waardoor beveiligingsteams hun responstijd voor urgente incident kunnen versnellen.

geluidsherhaling

Extra verbeteringen en functies

Met Mission Control 3.2 hebben we bovendien een paar extra verbeteringen toegevoegd, waaronder:

Wilt u meer informatie of een live demo neem dan contact op via sales@videoguard.nl of bel met onze kantoor via +31 850 410 510

Het laatste nieuws

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Support

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.