Verhuisbericht VideoGuard

afbeelding Digitaal verhuiskaartje

Mede vanwege de aanhoudende groei en uitbreidingen van onze hoogwaardige dienstverlening, zullen wij per 1 januari 2024 een nieuw pand betrekken.

VideoGuard B.V.
Koeweistraat 12
4181 CD Waardenburg
+31 (0) 850 410 510

Een van de belangrijkste onderdelen is een prachtig en nog groter Experience Center waar we alle mogelijkheden van de hedendaagse beveiligingstechnologie live kunnen demonstreren. Daarnaast bouwen we een eigen Control Room waar installateurs en hun opdrachtgevers kennis kunnen maken met Mission Control van Genetec.

Mission Control is een uniek systeem dat vergaande ondersteuning biedt bij incidenten. Verder komen er aparte leslokalen voor producttrainingen en kunnen wij fabrikanten uitnodigen om evenementen te organiseren. Kortom; meer ruimte, efficiënter werken, sneller schakelen en nóg meer aandacht voor onze klanten en relaties. Zo kunnen wij ons nog verder ontwikkelen, u ondersteunen en in uw behoefte voorzien.

Vanaf 15 december 2023 nemen wij het magazijn al in gebruik. Wij verzoeken u derhalve in uw administratie op te nemen, álle leveringen op het nieuwe adres af te leveren.

Het laatste nieuws

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Support

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.