6 VOORDELEN VAN REAL-TIME VIDEO ANALYTICS

realtime

In het dagelijks leven komen we overal camera’s tegen: in winkels, voetbalstadions, openbare gebouwen, op pleintjes of simpelweg gewoon thuis bij de voordeur. En dat aantal groeit iedere dag. Het doorspitten van talloze uren aan videobeelden om te zien of er iets waardevols opstaat, is vervelend en tijdrovend. Toch is het noodzakelijk, omdat deze videobeelden enorm nuttige informatie beschikken, wanneer het aankomt op het verbeteren van de veiligheid. Kan dat niet makkelijker?

Gelukkig is het antwoord daarop een keiharde JA! Want ontwikkelingen in de IT en AI (Artificial Intelligence), ook wel kunstmatige intelligentie, hebben niet stilgestaan. Die ontwikkelingen hebben uiteindelijk geleid tot verschillende oplossingen om videobeelden automatisch te monitoren en actie te ondernemen op die beelden wanner dat nodig is. Dat noemen we met een mooie term Real-Time Video Analytics. In deze blog gaan we graag iets dieper in op deze technologie en vertellen we graag wat de voordelen ervan zijn.

Lees het volledige artikel op https://videoguard.nl/vaibs

Lees meer op https://www.vaibs.com/

Het laatste nieuws

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Support

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.