Axis powered by Genetec

Genetec nieuws afbeelding

Axis en Genetec bundelen hun krachten om de nieuwste toegangscontrolecontrollers van Axis te combineren met de toegangscontrolesoftware van Genetec. Het nieuwe ‘Powered by Genetec’ programma is van toepassing op de enkeldeurs A1210 en tweedeurs A1610 van Axis en vereist de aanschaf van deze apparatuur van Genetec.

De controllers gebruiken een nieuwe architectuur met meer fysieke bronnen en de nieuwste versie van Axis-applicatieplatform ACAP 4, wat niet mogelijk was met oudere Axis-controllers. Het belangrijkste verschil tussen het Powered by Genetec-platform en Genetec Synergis is dat de laatste vereist dat de $1.100 hoofdtoegangscontroller Cloudlink nodig is.

Hoewel oudere Axis A1001s- en A1601-controllers kunnen worden gebruikt door de toegangscontrolesoftware van Genetec, moet Cloudlink worden gebruikt en kunnen ze niet rechtstreeks worden aangesloten. Het gebruik van Powered by Genetec-controllers sluit draadloze sloten uit en andere functies die alleen worden ondersteund door systemen die zijn uitgerust met Cloudlink, zoals liften, integratie van inbraakalarmen en toepassingen voor ALPR/kentekenplaatlezers.

De prijzen voor de toegangscontrolesoftware van Genetec zijn hoger, echter zijn de kosten voor zowel de Axis A1210 als de A1610 inclusief Synergis-licenties. Genetec verwacht dat ‘Axis Powered By Genetec’ een breder draagvalk zal genereren voor klanten met basistoegang, die niet de volledige complexiteit van op Cloudlink gebaseerde Synergis nodig hebben.

Genetec is bereid om andere merken en producten op te nemen in het nieuwe programma, waarbij Axis slechts de eerste is. Het ‘Powered by Genetec’-programma biedt maatwerk- oplossingen voor klanten die op zoek zijn naar de nieuwste toegangscontrole-technologieën.

Als leverancier van beveiligingsoplossingen is VideoGuard trots om het nieuwe ‘Powered by Genetec’ -programma aan te bieden. “Met dit programma kunnen we klanten een krachtigere en efficiëntere manier bieden om hun toegangscontrolesystemen te beheren en te bewaken.”

Neem gerust contact met ons op, mocht je vragen hebben over dit nieuwe programma. Ook wanneer zoekende bent naar de juiste beveiligingsoplossing voor uw organisatie, wij denken graag mee!

Wilt u meer informatie?
Neem dan vandaag nog contact op met ons via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510

Het laatste nieuws

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Support

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.